тел. 0879 055 878, 0878 488 679

PVC СИСТЕМИ ТИП "ПЛЪЗГАНЕ"

PVC системите от типа "Плъзгане" са отлично решение при остъкляване на тераси, преграждане на помещения и зимни градини. Те намират широко приложение и в ресторантьорския бизнес или друг тип заведения! 
Предоставят на производителите максимална гъвкавост и вариативност при постигането на различни конструктивни решения. Системите дават възможност за остъкляване на по-голяма площ, което придава уют и комфорт на вашият дом. 

Най-голямото предимство на pvc плъзгащите системи е, че спестяват пространство благодарение на плъзгащия механизъм. 
Предимствата им пред подобни алуминиеви системи са: 

  • По-добра шумо- и топлоизолация;
  • Дълъг живот на профилите;
  • 100% възможност за рециклиране;
  • Възможност за едностранно или двустранно фолиране в богата цветова гама;
  • Безшумна и гладка работа на плъзгащите крила.
pvc sliding systems

Плъзгащите системи са няколко типа: Паралелно плъзгане, Стандартно плъзгане, Плъзгане с повдигане и Плъзгане "Хармоника". 
Кой тип ще изберете зависи от помещението, вашия вкус и нужди. 

НП Пласт Ви предлага дограма изработена с pvc плъзгащата система Profilink Sliding System.

„Profilink Sliding System“ е първата по рода си плъзгаща PVC система за прозорци произведена в България. Тя е с монтажна ширина 73 мм и обща ширина на системата 110 мм. 

Тази система се характеризира с отлично качество, модерен дизайн и конкурентна цена. Предлага нови възможности относно полезната площ в помещението. Дизайнът на профилите следва вече наложените заоблени контури на системите Premium и Classic.
 

Profilink Sliding System

Основните преимущества на системата са: 

  • Системата е проектирана за окомплектовка с наличните стандартни стъклодържатели на Профилинк, което дава възможност за изграждане на модули с троен и двоен стъклопакет, както и с единично стъкло.
  • Sliding System съдържа профил, който позволява адаптирането и към стандартната 70 мм система Premium. Това позволява многобройни архитектурни комбинации на плъзгащо и стандартно отваряне, икономични решения, спестяващи пространство и пари.
  • Висококачествени и издържливи, продуктите PROFILINK се открояват с дълготраен период на експлоатация.