тел. 0879 055 878, 0878 488 679

Противонасекомни мрежи

Противонасекомните  мрежи ще Ви осигурят нужната защита през топлите месеци на годината. Те са изключително надеждно средство изработено от висококачествени алуминиеви профили и мрежа от фибростъкло с фиксирани точки на пресичане. 
Основните им характеристики са:

  • Не изискват почти никаква поддръжка; 
  • Рамките са произведени от висококачествени материали, които гарантират тяхната дълготрайност; 
  • Има възможност за избор на цвят по RAL за алуминиевия профил (рамката) подходящ за вашата дограмата или с дървесен фладер;
  • Почти невидими, не пречат на гледката;
  • Не заемат допълнително място.

Ние от фирма НП Пласт Ви предлагаме следните модели:

  • Вграден статичен комарник;
  • Отваряем /на панти/ комарник;
  • Ролетен комарник;
  • Плисе комарник;
Вграден статичен комарник

Това е комарник, който стои закрепен неподвижно към дограмата с помоща на ъглови планки. При него е задължително да има достъп от външната страна, за да може да бъде почистен  и демонтиран при необходимост.
НП Пласт предлагат иновативно решение за поставяне на статичен комарник в случаите, когато има поставена охранителна решетка или парапет към дограмата Ви. Вграждайки комарника в линията на профила, може да ползвате пълната функционалност на прозорците си.

  комарник комарник комарник
 
Отваряем комарник

Отваряемите комарници са предназначени основно за балконски врати, но има и вариант за монтаж на прозорци. Механизмът е максимално опростен – рамката е закачена на панти, а затварянето става с щипка. Прибирането, измиването и поставянето става много лесно, не старее и може да се използва за изключително дълъг период от време. 

  комарник

 

комарник  
Ролетен комарник

По своята функционалност това е най-предпочитания модел. 
Този тип комарник има предимството да се вдига и спуска в зависимост от Вашите нужди. През зимата е навит в ролката, разположена в горния край на прозореца, а при необходимост  винаги може да бъде спуснат.

 

Плисе комарник

Плъзгащите се противонасекомни мрежи тип "Плисе" са иновативно решение, което придава красива и елегантна визия спрямо стандартните мрежи против насекоми. Този тип противонасекомни мрежи намира приложение при по-големи отваряеми части, като двукрили врати с летящ делител. Събирането на комарника става в хоризонтално направление, като се прегъва във вид на хармоника. Също така има опция да се събере както в левия, така също и в десния край на вратата. Когато се намира в събрано положение, този вид комарник заема минимално количество площ и освен това не закрива гледката и видимостта.

  комарник