тел. 0879 055 878, 0878 488 679

Смяна на обков

Затрудненото отваряне и затваряне на прозорците, често се дължи на амортизацията на обкова. При такъв сценарии потребителите имат вариант да изберат ремонт, който включва реглаж на механизма или пълна смяна на обкова. Ние можем да ви предложим и двете възможности, така че ако изпитвате затруднения, не се колебайте да се възползвате от нашите услуги.

Обковът е съставен от няколко части – дръжка, панти, заключващ механизъм и мартина. При редовното използване на активните крила, има риск от поява на повреди на обкова, когато той е некачествен. В такива моменти се прави реглаж, който обикновено дава добри резултати, но понякога се налага смяна на целия обков, с по-надежден и функционален механизъм.

  смяна на обков
смяна на обков  

НП Пласт предлага смяна на обков за едноосово отваряне (отваряне на крилото настрани), с обков предлагащ двуосово отваряне (отваряне на крилото от горната му част и отваряне настрани). По този начин Ви осигурява повече функционалност и добри възможности за проветряване на помещенията Ви.

Според вида на вашият обков може да се пригоди и допълнителен двоен механизъм. Естествено, НП Пласт дава гаранция при смяна на обков, за да сте сигурни, че сте направили инвестиция, която осигурява безпрепятствено отваряне и затваряне на прозорците.

Без никакви съмнения обковът е един от най-важните елементи на дограмата. Ако не бъде поддържан през годините, то той може да Ви разочарова. В случай, че това стане решението се крие в ремонт на дограмата или подмяна на хардуера. Ето защо работим изключително, за да подобрим функционалността на прозорците Ви предлагайки висококачествени механизми.

Цената за смяна на обкова зависи от това какви ще бъдат функциите му. Вие решавате, дали искате подмяна с едноосов или двуосов обков, така че сумата се определя от конкретните Ви нужди и изисквания. НП Пласт се старае да предостави най-добрите предложния на достъпни цени, за които може да се информирате тук в сайта ни.

Ако е дошло време за смяна на обков, то пишете на нашата електронна поща или позвънете на телефоните ни. Ние ще реагираме бързо и адекватно, за да възстановим лесната работа с прозорците и механизмите. За нас клиентите са от най-голямо значение и няма да Ви изневерим.