тел. 0879 055 878, 0878 488 679

Двуосово отваряне за pvc дограма

 

двуосно отваряне  

Едноосовото (стандартно) отваряне на прозорците се извършва хоризонтално. Потребителите обаче могат да изберат двуосово, при което прозорците се отварят, както хоризонтално, така и вертикално. Главната идея, е да получите разнообразни начини за проветряване на помещенията Ви, като прецените откъде искате да влезе въздухът в тях.

Като профилирана фирма за ремонт на pvc дограма в София, НП Пласт предлага подмяна на едноосов, с двуосов механизъм. По този начин прозорците ще се отварят настрани и вертикално. Много клиенти вече се възползваха от този тип услуга, защото искаха да получат повече от един начин за експлоатация с прозорците.

В зависимост от вида на обкова, който използвате, можем да преработим стандартния начин за отваряне, като добавим двуосов механизъм. НП Пласт работи с обков на един от лидерите в производството на хардуер за прозорци и врати Winkhaus GmbH, така че няма да съжалявате за избора си. Разбира се, компанията се стреми да предлага достъпни цени, за да удовлетвори всички ваши нужди, изисквания и идеи за повече уют.